Aktivitetsplads ved Arena Aabenraa

Aabenraa Kommune har indviet et 'AktivSpot' ved Arena Aabenraa. Pladsen skal indbyde til leg og aktivitet, og er samtidig første etape af CampusRamblaen

  Den 2. september blev aktivitetspladsen indviet foran Arenaen. Pladsen er ca. 1.500 kvadratmeter stor. Den rummer en multibane, hvor der bl.a. kan spilles futsal (en form for fodbold), basketball, håndbold og hockey. Der bliver også anlagt et fitnessområde og opsat trampoliner.

  Græsbakker og beplantning omgiver pladsen, så hele pladsen kommer til at fremstå som et indbydende sted at stoppe op og dyrke en eller anden form for aktivitet.

  - "Pladsen skal f.eks. invitere til, at forældre er aktive, mens de venter på deres børn, der måske spiller håndbold inde i hallen og omvendt. Det bliver rigtig godt at få den etableret, og jeg er glad for, at flere parter har bidraget til, at pladsen kunne blive en realitet" pointerer formand for Vækst- og Udviklingsudvalget Philip Tietje.

  Multibanen er finansieret af DBU/Nordea Fonden. Fodboldklubben AABK har søgt om midlerne til den i samarbejde med Aabenraa Kommune.

  Fitnessområdet er finansieret af Aabenraa Kommunes Breddeidrætsprojekt. Firmaet Kompan har leveret fitnessudstyret, som er specialdesignet til udendørs fitness. Aabenraa er et af de første steder i Danmark, hvor udstyret bliver sat op. Det nyskabende ved dette træningsudstyr er, at alle kan bruge det - uanset alder, og uanset om man er professionel eller nybegynder. Er man stærk, giver udstyret mere modstand. Er man lige startet, kan man få en blid opstart.

  Pladsen er første etape af realiseringen af CampusRamblaen. Det er en sti, der skal forbinde campusområdet og alle uddannelsesinstitutionerne nord for Dyrskuepladsen med Arena Aabenraa. Resten af ramblaforløbet planlægges i efteråret og forventes anlægget i løbet af 2018.

  Sidst opdateret 21.08.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa