Ansøg om Gademøbler

Nu har du mulighed for at ansøge om et gademøbel, hvis du ejer eller lejer en bygning i Nørreportkvarteret (Ramsherred 1-27, Nørreport 6-34 og Nørretorv 2-4).

  Zeni Arkitekter har i samarbejde med forvaltningen udarbejdet en plan for placering af gademøbler i Nørreportkvarteret. På planen er gademøbler i forskellige størrelser placeret så der tages hensyn til både den enkelte ejendom og oplevelsen af gaden som helhed. Størrelsen på gademøblet afhænger altså af, hvor det skal placeres.

  Der er ligeledes udarbejdet et typekatalog, som beskriver forskellige typer af gademøbler. Gademøblerne er kategoriseret fra A-D, hvor A er de mindste gademøbler og D er de største. Gademøblerne kan udformes på forskellige måder, men skal tage udgangspunkt i typekataloget. Valg af gademøbel foretages i samråd med bygningsejer/lejer, forvaltningen og Zeni Arkitekter med udgangspunkt i plan for placering og typekataloget.

  Planen for placering af gademøbler kan ses her og typekataloget her. 

  Drift og vedligehold
  Gademøblernes træplanker er vedligeholdelsesfrie, men ved evt. hærværk og slitage vil Aabenraa Kommune stå for reparation af gademøbler. ShopiCity vil stå for pleje af eventuel beplantning.

  Betingelser
  Du skal enten være ejer af den pågældende ejendom hvor der søges om et gademøbel til, eller være lejer og have en fuldmagt fra ejeren.

  Hvordan søger du?
  Du ansøger via ansøgningsformularen, som du kan finde her.

  Der er ansøgningsfrist for anden runde den 12. august 2019.
  Der vil senere komme en tredje runde, tidspunktet herfor er ikke fastlagt.

  Har du spørgsmål angående gademøblerne, eller har du brug for hjælp til din ansøgning, kan du kontakte Linda Bonde, lbon@aabenraa.dk, 7376 7774.

  Kontaktperson

  Linda Bonde, planlægger
  Tlf.: 7376 7774 - lbon@aabenraa.dk

  Sidst opdateret 15.05.2020

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?