BID - Business Improvement Districts

BID - Business Improvement Districts er en ny samarbejdsmodel. BID skal fungere som et lokalt netværk med fokus på samskabelse og aktivering af bylivet i Nørreportkvarteret i Aabenraa.

  Aabenraa by gennemgår store ændringer i disse år, blandt andet er den fysiske om-dannelse af den nordlige del af gågaden, Nørreportkvarteret, i fuld gang. Gågaden har fået fornyet energi, blandt andet gennem lokale initiativer og Shopicitys mange tiltag. Mange ting er allerede sat i værk, men hvis der fremadrettet skal være liv og aktivitet i området, har vi brug for flere parter om bordet, flere idéer, flere kundskaber og flere hænder.

  Derfor tager Aabenraa Kommune nu initiativ til at skabe et såkaldt Business Improvement District, BID.

  Et BID er et lokalt netværk, hvor alle der er en del af Nørreportkvarteret er med til at skabe et bedre nærmiljø. Her har vi brug for dig, vi kan ikke gøre det alene.

  Alle med interesse i at skabe et attraktivt Nørreportkvarter gennem aktiviteter og øvrige tiltag inviteres til at deltage i BID-møderne, der er ingen tilmelding, mødepligt eller kontingent. Alle er velkomne, for kun sammen kan vi skabe et attraktivt og levende Nørreportkvarter.

  Hvis du har, eller arbejder i, en butik, behøver I ikke være medlem af ShopiCity. Du skal bare have interesse i, at dit nærmiljø bliver så hyggeligt, levende, trygt og inspirerende som muligt. Det kan vi gøre ved at arbejde med byrum, skabe events og styrke bylivet i fællesskab

  Fakta om BID:

  Business Improvement Districts, BID, er en samarbejdsmodel, der kan bruges til at styrke by- og handelsliv i byområder.

  Opgaver, der ellers ikke ville kunne klares alene af den enkelte forening eller butik/erhverv, løftes betydeligt med et BID-samarbejde.

  BID-deltagere kan være ejere, detailhandel, liberalt erhverv, forenings- og kulturliv, borgere og kommune, kort sagt; alle er velkomne.

  Datoer for fremtidige BID-møder:

  OBS. mødested opdateres løbende

  Møde d. 15.05.2020
  Kl. 8:30-9:45
  Virtuelt

  Da vi jo stadig ikke må mødes i større grupper inviteres I til Virtuelt BID-møde. Log gerne på i god tid, så I ved hvordan det virker.

  I kan deltage i mødet ved at trykke på dette link:

  I kan deltage via dette link:

  https://us02web.zoom.us/j/81267926530?pwd=STA0a1JhSzd1bnF1NDFPWFlrT1lMZz09

  Det er ikke sikkert i bliver spurgt om nedenstående oplysninger men hvis I gør er de her:

  Meeting ID: 812 6792 6530

  Password: 681786

  Zoom har fået kritik for sikkerheden, og har derfor givet prof brugere mulighed for at flytte deres server for møder til en server i EU, det betyder at de lever op til Europæiske GDPR regler. Det har vi naturligvis gjort i BIDdanmark.

  4. juni, 12. august.

  Kontaktperson

  Mikkel Niess, BIDdanmark ApS
  Mikkel@biddanmark.dk

   

  Sidst opdateret 15.05.2020

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?