Business Improvement Districts - BID

Business Improvement Districts - BID er en ny samarbejdsmodel. BID skal fungere som et lokalt netværk med fokus på samskabelse og aktivering af bylivet i Nørreportkvarteret i Aabenraa.

  Aabenraa by gennemgår store ændringer i disse år, blandt andet er den fysiske om-dannelse af den nordlige del af gågaden, Nørreportkvarteret, i fuld gang. Gågaden har fået fornyet energi, blandt andet gennem lokale initiativer og Shopicitys mange tiltag. Mange ting er allerede sat i værk, men hvis der fremadrettet skal være liv og aktivitet i området, har vi brug for flere parter om bordet, flere idéer, flere kundskaber og flere hænder.

  Derfor tager Aabenraa Kommune nu initiativ til at skabe et såkaldt Buisness Improvement District, BID.

  Et BID er et lokalt netværk, hvor alle der er en del af Nørreportkvarteret er med til at skabe et bedre nærmiljø. Her har vi brug for dig, vi kan ikke gøre det alene.

  Alle med interesse i at skabe et attraktivt Nørreportkvarter gennem aktiviteter og øvrige tiltag inviteres til at deltage i BID-møderne, der er ingen tilmelding, mødepligt eller kontingent. Alle er velkomne, for kun sammen kan vi skabe et attraktivt og levende Nørreportkvarter.

  Hvis du har, eller arbejder i, en butik, behøver I ikke være medlem af ShopiCity. Du skal bare have interesse i, at dit nærmiljø bliver så hyggeligt, levende, trygt og inspirerende som muligt. Det kan vi gøre ved at arbejde med byrum, skabe events og styrke bylivet i fællesskab

  Fakta om BID:

  Business Improvement Districts, BID, er en samarbejdsmodel, der kan bruges til at styrke by- og handelsliv i byområder.

  Opgaver, der ellers ikke ville kunne klares alene af den enkelte forening eller butik/erhverv, løftes betydeligt med et BID-samarbejde.

  BID-deltagere kan være ejere, detailhandel, liberalt erhverv, forenings- og kulturliv, borgere og kommune, kort sagt; alle er velkomne.

  Datoer for fremtidige BID-møder:

  23.09.2019:
  kl. 8:00-9:45
  Aabenraa kunsthandel,  Ramsherred 15

  21/10
  Adresse og tidspunkt opdateres løbende


  18/11
  Adresse og tidspunkt opdateres løbende

  Sidst opdateret 22.08.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa