Informationsmøde og workshop 14. november 2016

Omkring 100 borgere deltog da der 14. november 2016 blev afholdt informationsmøde og workshop på Folkehjem i forbindelse med områdefornyelse af den nordlige del af Aabenraa midtby.

  Aabenraa Kommune inviterede til informationsmøde og workshop, mandag d. 14. november på Folkehjem. Ejere, lejere og virksomhedsejere i området, hvor der skal arbejdes med områdefornyelse, fik en digital invitation via e-post, men alle interesserede var meget velkomne.

  Der blev på mødet orienteret om hvilke muligheder der er inden for områdefornyelsen, samt hvilke fokuspunkter der tages udgangspunkt i. Efter orienteringen blev der afholdt en workshop.

  Med udgangspunkt i idéer og inputs fra tidligere workshops, og fra workshoppen den 14. november, arbejdes der videre med følgende fokuspunkter:

  - Gågaden

  - Ankerfunktion

  - H.P. Hanssens Gade

  - Hurtige indsatser

  I arbejdet med områdefornyelsen i den sydlige del af bymidten, var man tidligt i processen klar med konkrete indsatser og forslag, mens der i den nordlige del endnu ikke er fastlagt, hvad der helt konkret skal ske i forbindelse med de fire overordnede indsatser. Indsatserne hænger på mange punkter sammen, det er derfor vigtigt at der udarbejdes en gennemtænkt og sammenhængende plan, inden man begynder at detailplanlægge indsatserne.

  Programmet for områdefornyelsen forventes at blive politisk godkendt i april 2017, hvorefter det sendes til Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, der ligeledes skal godkende programmet.

  Har du spørgsmål i forbindelse med områdefornyelsen i den nordlige del af bymidten, er du velkommen til at kontakte Janni Kollerup, Projektleder – Fremtidens Aabenraa, Kultur, Plan & Fritid
  e-mail: jkla@aabenraa.dk
  tlf.: 7376 6314.

   

  Kontaktperson

  Janni Kollerup Larsen, koordinator - fremtidens aabenraa
  Tlf.: 7376 6314 - jkla@aabenraa.dk

  Sidst opdateret 09.11.2017

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa