Områdefornyelse Syd

Områdefornyelse Syd er i fuld gang. Der graves i Vestergade og Skibbrogade og i slutningen af januar kom Storetorvs nye udsmykning op i form af seks store parasoller. Parasollerne lyser torvet op i aftentimerne, da belysning er integreret i parasollerne.

  Vestergade, Skibbrogade og Michael Jebsens Plads 
  I Skibbrogade bliver der, ligesom i Rådhusgade og Søndergade, lagt gule klinker og granit chaussésten, som er kendetegn for Aabenraa historiske bymidte. Den vestlige del af Vestergade, får et grønt og moderne udtryk og forbinder det nye campusområde med bymidten. Vestergade, Skibbrogade og Michael Jebsens Plads forventes at stå færdig i sommeren 2018.

   

  Storetorv
  I slutningen af januar kom Storetorvs nye udsmykning op i form af seks store parasoller. Parasollerne lyser torvet op i aftentimerne, da belysning er integreret i parasollerne.
  Udover den almindelige gadebelysning, som sættes op i løbet af maj, vil der blandt andet blive opsat plantekummer og bænke, så torvet bliver klar til foråret og udeserveringssæsonen.

  Facebook
  Følg projektet på Facebook her. I skal blot klikke på ”Interesseret”, så bliver I tilføjet gruppen.


  Kontaktoplysninger 

  Hvis man som borger i byen eller som almindeligt interesseret har spørgsmål til områdefornyelsen, kan man løbende søge information her på hjemmesiden, men man er også velkommen til at kontakte:

  Naja Hansen - Projektleder, Aabenraa Kommune på mail: nlh@aabenraa.dk

  Nørgaard Anlæg på hovedmailen: mail@na-ribe.dk eller hovedtlf. 75 42 27 85  

  Ove Holst - Entrepriseleder: oh@na-ribe.dk
  (Ove er vores mand på pladsen som altid vil være behjælpelig i forhold til spørgsmål og andre relevante ting, der måtte opstå undervejs i projektet)

  Michael Nørgaard, Adm. direktør & Entrepriselede mn@na-ribe.dk

   

  Sidst opdateret 22.05.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa