Områdefornyelse Syd

Områdefornyelse Syd er i fuld gang. Der graves i Vestergade og Skibbrogade og parasollerne på Storetorv kommer op i starten af det nye år.

  Skibbbrogade og Vestergade
  I Skibbrogade bliver der, ligesom i Rådhusgade og Søndergade, lagt gule klinker og granit chaussésten, som er kendetegn for Aabenraa historiske bymidte. Den vestlige del af Vestergade, får et grønt og moderne udtryk og forbinder det nye campusområde med bymidten. Skibbrogade og Vestergade forventes at stå færdig i sommeren 2018.

  Læs mere om omkørsels og parkeringsmuligheder her

  Storetorv
  I starten af det nye år kommer de store parasoller op på Storetorv, som kommer til at blive Storetorvs nye vartegn. Parasollerne har belysning integreret og vil lyse torvet op i aftentimerne. Med områdefornyelsen er torvets funktion som multianvendelig plads blevet opgraderet væsentligt. Vandkunsten er flyttet fra torvet, som samtidig er blevet gjort niveaufrit. Dette gør Storetorv til en meget mere fleksibel plads. Allerede i forbindelse med Gourmetfestivalen i juni 2017 blev den store niveaufrie plads benyttet. I samarbejde med brugere af torvet bliver der drøftet daglig brug, indretning og udstyr på pladsen. 

  Facebook
  Følg projektet på Facebook her. I skal blot klikke på ”Interesseret”, så bliver I tilføjet gruppen.


  Kontaktoplysninger 

  Hvis man som borger i byen eller som almindeligt interesseret har spørgsmål til områdefornyelsen, kan man løbende søge information her på hjemmesiden, men man er også velkommen til at kontakte:

  Naja Hansen - Projektleder, Aabenraa Kommune på mail: nlh@aabenraa.dk

  Nørgaard Anlæg på hovedmailen: mail@na-ribe.dk eller hovedtlf. 75 42 27 85  

  Ove Holst - Entrepriseleder: oh@na-ribe.dk
  (Ove er vores mand på pladsen som altid vil være behjælpelig i forhold til spørgsmål og andre relevante ting, der måtte opstå undervejs i projektet)

  Michael Nørgaard, Adm. direktør & Entrepriselede mn@na-ribe.dk

   

  Sidst opdateret 14.12.2017

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa