Nørgaard Anlæg

Vi er rigtigt glade og stolte over, at vi nu skal i gang med at renovere Aabenraa Midtby.

Det kan desværre ikke undgås, at arbejdet vil komme til at medføre gener for alle dem, der har sin gang i Midtbyen. Vi vil naturligvis gøre, hvad vi kan for at minimere generne mest muligt, og såfremt I har spørgsmål eller forslag til ting, der kan forbedre forholdene, så skal I endelig ikke holde jer tilbage.

Vores mand på pladsen hedder Ove Holst, og han vil altid være behjælpelig i forhold til spørgsmål og andre relevante ting, der måtte opstå undervejs i projektet.
I er også velkomne til at kontakte kontoret på 75 42 27 85. De vil også kunne svare på spørgsmål eller som minimum henvise til en, der kan.


Facebook
I kan også følge projektet på Facebook, og her er I ligeledes velkommen til at stille spørgsmål og komme med forslag til forbedringer. Projektet ligger her, og I skal blot klikke på ”Interesseret”, så bliver I tilføjet gruppen.

Vi håber meget på jeres forståelse, og at I vil have en positiv og konstruktiv tilgang til projektet, da det vil gøre hele processen meget lettere for alle parter.
Til gengæld så vil vi gøre alt, hvad vi kan for minimere generne for jer mest muligt undervejs i projektet.
Det er vores helt klare overbevisning, at et smil og positiv energi vil være medvirkende til en væsentlig mere tålelig byggeperiode og et endnu flottere færdigt resultat.Med venlig hilsen
Nørgaard Anlæg ApS

 

Informationsfolder

Hent informationsfolderen her

Informationsfolder

 

Sidst opdateret 14.12.2017

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa