Storetorv

Storetorv er en vigtig plads i Aabenraa midtby. Med sin centrale placering og kapacitet, danner dette byrum ramme om mange vigtige arrangementer i byen. Pladsen besidder i dag en kvalitet med sin åbne karakter, hvor både julemarked og koncerter kan udspille sig, men pladsens funktion som multianvendelig plads kan opgraderes betragteligt.

  Der kan forekomme ændringer i forhold til tegninger som ses her på hjemmesiden. 

  Storetorv er en vigtig plads i Aabenraa midtby. Med sin centrale placering og kapacitet, danner dette byrum ramme om mange vigtige arrangementer i byen. Pladsen besidder i dag en kvalitet med sin åbne karakter, hvor både julemarked og koncerter kan udspille sig, men pladsens funktion som multianvendelig plads kan opgraderes betragteligt. 

  Pladsen udføres som et gulv i ét niveau for at øge pladsens fleksibilitet. Pladsens åbne eventflade markeres som et stort multifunktionelt ”tæppe” i mørk tegl. På den mørke flade placeres en cirkulær scene, som også kan bruges til ophold. På udvalgte steder på pladsen fungerer parasoller som overdækninger og karakterfyldte lysarmaturer, da belysning integreres i parasollen. Hvis man har behov for en flade uden overdækning, kan parasollerne klappes ned eller demonteres midlertidig. 

  I samarbejde med brugere af torvet vil der blive drøftet daglig brug, indretning og udstyr på pladsen.

  Sidst opdateret 14.12.2017

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa