Aktiv Campus Aabenraa

- med fokus på hjerne og hjerte!

  Aabenraa er en campusby i rivende udvikling – nye uddannelsesbygninger, mødesteder, en ny arena til kultur, sport og fritid og et CampusRåd bestående af studerende, som laver events og sociale tværgående aktiviteter.

  Hvis du vil vide mere om de forskellige uddannelsesmuligheder i Aabenraa så se her

  Søger du studiebolig i Aabenraa så se her

  Aabenraa by anlægger et egentligt campusområde, der forener uddannelsesinstitutioner med Arena Aabenraa og byens øvrige aktivitetstilbud.

  Kulturministeriet og Nordeafonden udvalgte Aabenraa til at være Breddeidrætskommune i 2014-2016. I den forbindelse gennemførtes der syv projekter med fokus på at få flere til at bevæge sig.

  Et af projekterne hed ”Aktiv Campus Aabenraa – med fokus på hjerne & hjerte”. Projektet hænger sammen med de planer, der er i Udviklingsplanen for Fremtidens Aabenraa om, at Aabenraa by skal have et egentligt campusområde, der forener uddannelsesinstitutioner med Arena Aabenraa og byens øvrige aktivitetstilbud.

  Arena Aabenraa skal være hjertet og centrum i Campus. Skolerne repræsenterer hjernerne, som både fysisk og mentalt kobles til centrum via et både fysisk og digitalt netværk. Derudover etableres der en CampusRambla og en CampusPark som fysisk forbinder området.

  Med fokus på hjerne og hjerte kobles viden og moderne teknologi sammen med gode rammer for, at man kan føre en aktiv og sund livsstil. Campusområdet kommer til at opfordre til læring, bevægelse og socialt engagement.

  Du kan læse mere om de mange anlægsprojekter her på siden. 

  Vil du vide mere om Aktiv Campus Aabenraa og CampusRådet så klik her

  Projektets digitale dimension udvikles i samarbejde med bevægelsesprojektet Aabenraa i Bevægelse

  Kontaktperson

  Susanne Gram Skjønnemann, projektleder aktiv campus
  Tlf.: 7376 8369 - sgsk@aabenraa.dk

  Sidst opdateret 09.09.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa