Gå til hovedindhold

Aktiv Campus Aabenraa

Aabenraa er en campusby i rivende udvikling med nye uddannelsesbygninger, mødesteder, en ny arena til kultur, sport og fritid og et CampusRåd bestående af studerende, som laver events og sociale tværgående aktiviteter.

Oversigtskort af uddannelsesinstitutioner i Aabenraa

Indhold

  Fokus på hjerne og hjerte

  Kulturministeriet og Nordeafonden udvalgte Aabenraa til at være Breddeidrætskommune i 2014-2016. I den forbindelse gennemførtes syv projekter med fokus på at få flere til at bevæge sig.

  Et af projekterne hed ”Aktiv Campus Aabenraa – med fokus på hjerne & hjerte”. Projektet hænger sammen med de planer, der er i Udviklingsplanen for Fremtidens Aabenraa om, at Aabenraa by skal have et egentligt campusområde, der forener uddannelsesinstitutioner med Arena Aabenraa og byens øvrige aktivitetstilbud. Dette projekt kendes i dag som Campusbyen Aabenraa. Du kan læse mere om Campusbyen Aabenraa og Campusrådet her.
  Arena Aabenraa skal være hjertet og centrum i Campus. Skolerne repræsenterer hjernerne, som både fysisk og mentalt kobles til centrum via et både fysisk og digitalt netværk. Derudover etableres der en CampusRambla og en CampusPark som fysisk forbinder området.

  Med fokus på hjerne og hjerte kobles viden og moderne teknologi sammen med gode rammer for, at man kan føre en aktiv og sund livsstil. Campusområdet kommer til at opfordre til læring, bevægelse og socialt engagement. Projektets digitale dimension udvikles i samarbejde med bevægelsesprojektet: Aabenraa i Bevægelse.

  Du kan læse mere om de mange anlægsprojekter og tiltag på undersiderne til Aktiv Campus Aabenraa. 

  Sidst opdateret: 8. april 2021

  Kontakt

  Koordinator

  Janni Kollerup Larsen

  Fremtidens Aabenraa

  E-mail: jkla@aabenraa.dk

  planlægger

  Linda Bonde

  Telefon: 2448 1823

  E-mail: lbon@aabenraa.dk